Tariffin hallitus vuodelle 2020

Tariffin hallituksella vuosimallia 2020 on lähtenyt vuosi vauhdikkaasti käyntiin. Olemme
olleet mukana opintosuunnan tapahtumissakokoustaneet ja tavanneet
opetushenkilökuntaa. Myös Tariffin tapahtumien suunnittelu on kovassa käynnissä ja ehdimmekin jo tammikuussa illastamaan yhdessä Accenturen ja tietoteekkareiden kanssa. Tariffin ja Pohjola Vakuutuksen rekrybrunssi lähestyy ja Helsingin excun
kohteita ja päivää ollaan lyömässä lukkoon lähiaikoina. Kesään päin käytäessä myös 
Mökkifest on kovan suunnittelun alla! Pysy siis kuulolla, sillä tänäkin vuonna Tariffin vuosi pitää sisällään mielenkiintoisia tapahtumia vakuutuksesta ja riskienhallinnasta kiinnostuneille. Nähdään siis tapahtumissa ja lämpimästi tervetuloa mukaan!  

Ps. seuraa meitä Instagramissa @Tariffiry ja tykkää Tariffi ry -sivusta Facebookissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *