Tariffin logo

Risky talk with changing guests

Kiinnostaako vakuutusalan ja riskienhallinnan ajankohtaiset teemat? Haluatko kuulla lisää alan yritysten monipuolisista työmahdollisuuksista? Kiinnostaisiko tenttihyvitys vakuutuksen ja riskienhallinnan kurssin tenttiä ajatellen?

Tariffi ry aloittaa yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa Risky Talk with -webinaarisarjan, jossa käsitellään ajankohtaisia vakuutusalan ja riskienhallinnan teemoja mielenkiintoisista näkökulmista. Pääset seuraamaan kiinnostavien toimijoiden puheenvuoroja polttavista aiheista!

Webinaarisarja pyörähtää käyntiin to 26.11.2020 klo 15-16.30 Howden Finland Oy:n Jarkko Sahlbergin johdattelemana. Aiheena on Lloyd’s of Londonin rooli vakuutusmarkkinalla meklarin näkökulmasta. Mikä on kymmenien miljardien puntien markkinapaikka Lloyd’s? Minkälaista on työskennellä vakuutusalalla Lontoossa? Miten perinteinen Lloydis pystyy sopeutumaan pandemian tuomiin haasteisiin ja miltä Lloyd’sin tulevaisuus näyttää? Muun muassa näistä aiheista keskustellaan puheenvuoron aikana. Puheenvuoron jälkeen pääset myös kuulemaan ja kyselemään lisää työmahdollisuuksista yrityksessä!

Webinaarisarjaa seuraamalla on mahdollista kerryttää tenttihyvitys, joka on käytettävissä KATVR-kursseilla. Osallistumalla neljä (4) kertaa webinaariin ja kirjoittamalla neljän (4) sivun raportin (vähintään 1 sivu /webinaariluento) luentojen sisällöstä ansaitset tenttihyvityksen!

Tapahtuma on maksuton, järjestetään Microsoft Teamsin välityksellä ja on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lisätietoa ja ilmoittautumisen löydät Facebook-eventistä.

Tervetuloa!