Yhteistyössä

Accenture logo

Accenture on johtava globaali strategian, konsultoinnin, digitaalisuuden, teknologian ja ulkoistamisen asiantuntijapalveluita ja -ratkaisuja tarjoava yritys. Accenture auttaa asiakkaitaan tehostamaan liiketoimintaansa ja luomaan sidosryhmilleen kestävää arvoa vankan kokemuksensa, yli 40 toimialaa ja kaikki liiketoiminta-alueet kattavan osaamisensa sekä maailman laajimman toimitusverkostonsa avulla – yhdistämällä liiketoiminnan ja teknologian. Yrityksen palveluksessa työskentelee yli 384 000 ammattilaista, jotka palvelevat asiakkaita yli 120 maassa ja kehittävät innovaatioita, joilla parannetaan tapaa, jolla maailma toimii ja elää.

Turva vakuutusyhtiön logo

Turva on keskinäinen eli asiakkaidensa omistama vakuutusyhtiö, joka on huolehtinut asiakkaidensa taloudellisesta turvasta jo vuodesta 1910. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Tampereella ja yhteensä Turvalla on 38 toimipaikkaa ympäri Suomen. Turva työllistää yli 400 vakuutusalan ammattilaista, joista monet ovat Tariffin entisiä tai nykyisiäkin opiskelijoita.

Turvan tavoitteena on olla maan paras vakuutusyhtiö, joka tarjoaa mutkatonta ja persoonallista palvelua. Iloksemme EPSI Rating -tutkimus on kerta toisensa jälkeen osoittanut, että Turvalla on vakuutusalan tyytyväisimmät henkilöasiakkaat (2011, 2012, 2013, 2014, 2016, 2017, 2018 ja 2019). Olemme myös yksi Suomen innostavimmat 2019 -tunnustuksen saaneista työpaikoista.

Elo työeläkeyhtiön logo

Elo on asiakkaidensa omistama työeläkeyhtiö, joka huolehtii asiakasyritystensä työntekijöiden ja yrittäjien lakisääteisestä työeläketurvasta. Uskomme asiakkaidemme kasvuun ja siihen, että hyvinvoiva työyhteisö on yrityksen kasvun edellytys. Hyvä kasvattaa hyvää.

Olemme nuori yhtiö, mutta meillä on pitkät perinteet: synnyimme 1.1.2014, kun Eläke-Fennia ja LähiTapiola Eläkeyhtiö fuusioituivat. Vastaamme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä, huolehdimme 210 000 eläkkeensaajasta ja noin 20 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Meillä työskentelevät 500 työeläkevakuutusalan ammattilaista kantavat vastuunsa ja haluavat auttaa sinun yritystäsi kasvamaan.

Katso lisätietoja palveluistamme ja ota yhteyttä. Pidetään unelmat elossa!

if vakuutusyhtiön logo

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuuttaja, jolla on noin 3,7 miljoonaa asiakasta. 7 900 työntekijäämme työskentelee päivittäin tarjotakseen yksityis- ja yritysasiakkaillemme parhaita vakuutusratkaisuja ja palveluita.

Tarjoamme turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja annamme neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi. Vahingon sattuessa lupaamme nopeaa ja ammattitaitoista korvauskäsittelyä.

Teemme työtä edistääksemme turvallisempaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Lasten liikenneturvallisuus on meille erityisen tärkeää. Jaamme esimerkiksi kuukausittain turvallisuustukea If Turvallisuusrahaston kautta.

Vakuutusmeklari edistää ja valvoo etujasi vakuutusasioissa. Howden Finland on yritysten ja kiinteistöjen vakuutuksiin erikoistunut yritys, jossa työskentelee yli 80 asiantuntijaa viidessä eri toimipisteessä. Howdenin kulttuuri ja ihmiset mahdollistavat sen, että pystymme ratkomaan vaativimmatkin vakuutushaasteesi sekä paikallisesti että globaalisti.

Ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Kannustamme yritteliäisyyteen, tuemme hyviä ideoita ja panostamme kasvuun. Asiakas on kaiken ydin. Uskomme, että pitkät asiakassuhteet perustuvat luottamukseen.

Fennian logo

Me fennialaiset olemme muutosintoisia edistäjiä ja otamme ylpeinä omistajuutta työmme vastuista ja tuloksista. Me innostumme digitaalisesta muutosmatkasta, jossa saamme jokainen olla mukana rakentamassa uutta yrityskulttuuriamme ja työtapojamme. Meille erinomaisten asiakaskokemusten tuottaminen ja kehittäminen ovat sydämen asioita.

LähiTapiola-ryhmä on keskinäiseen yhtiömuotoon perustuva, asiakkaidensa omistama yhtiöryhmä, joka palvelee henkilö-, maatila-, yrittäjä-, yritys- ja yhteisöasiakkaita. LähiTapiolan tuotteet ja palvelut kattavat vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palvelut.

Tavoitteemme on olla omistaja-asiakkaamme paras kumppani elämänturvassa. Olemme myös yritysten riskienhallinnan ja henkilöstön työhyvinvoinnin ammattilainen. Arvomme hyväntahtoisuus, rohkeus ja intohimo ohjaavat meitä toimimaan omistaja-asiakkaidemme hyväksi. Omistaja-asiakkaita meillä on lähes 1,6 miljoonaa.

LähiTapiola-ryhmä muodostuu 19 alueellisesta keskinäisestä vakuutusyhtiöstä ja 9 valtakunnallisesta yhtiöstä. Suurena suomalaisena yhtiöryhmänä LähiTapiola tarjoaa työmahdollisuuksia monipuolisesti eri alojen ammattilaisille ja osaajille. LähiTapiolan henkilöstömäärä on noin 3 800, josta lähes puolet työskentelee 19 alueyhtiössä.

Meillä voit edetä urallasi tai monipuolistaa sitä tehtäviä vaihtamalla!

Pohjola vakuutus logo

Pohjola Vakuutus on Suomen johtava vahinkovakuutusyhtiö ja tarjoaa kattavat vahinkovakuutuspalvelut niin henkilö-, yritys- kuin yhteisöasiakkaille. OP-Henkivakuutus tarjoaa henkivakuuttamisen ja vakuutussäästämisen palveluja sekä yritysten eläkeratkaisuja.

Pohjola Vakuutuksen tavoitteena on toimia asiakkaiden riskienhallinnan kumppanina: kartoitamme mahdolliset riskit, autamme vahinkojen ennaltaehkäisyssä ja varmistamme sujuvan ja tehokkaan vahinkojen hoidon.

Keskeisimmät henkilöasiakkaiden vakuuttamisen osa-alueet ovat ajoneuvojen, kodin ja muun omaisuuden vakuuttaminen sekä henkilövakuuttaminen muun muassa tapaturmien ja sairauksien varalta niin kotona kuin matkoilla.

Tarjoamme yritysasiakkaillemme kattavat ja monipuoliset riskienhallintapalvelut, joiden avulla yritys pystyy paremmin varmistamaan liiketoimintansa häiriöttömyyden ja varmuuden ongelmatilanteissa. Turvaamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden, tuemme heidän henkilöstönsä työkykyä ja autamme turvallisen toimintaympäristön rakentamisessa. Yritystoiminnan keskeiset vakuutettavat kohteet ovat yrittäjä itse, yrityksen henkilöstö, yrityksen käyttö- ja vaihto-omaisuus, tavarankuljetukset ajoneuvot ja yritysliiketoiminta. Lisäksi tarjoamme yrityksille kybervakuutusta tietoturmien varalle sekä vastuuvakuutuksia.

Tarjoamme nopean avun vahinkotilanteiden hoitamiseen Pohjola Vahinkoapu -palvelussamme. Vahinkoavusta asiakkaat löytävät toimintaohjeet vahinkotilanteeseen, yhteistyökumppaneidemme tiedot sekä tietoa siitä, mitä vakuutus korvaa. Palvelu löytyy sekä OP-mobiilista että OP-yritysmobiilista.

OP-Henkivakuutus tarjoaa niin riskihenkivakuuttamisen kuin säästämisen ja sijoittamisen vakuutustuotteita ja -palveluita. OP-Henkivakuutus tarjoaa myös henkilöstön palkitsemiseen ja yrityksen sijoitustarpeisiin monipuoliset lisäeläke- ja sijoittamisratkaisut.

Pohjantähti on henkilökohtaisesti palveleva vahinkovakuutusyhtiö. Olemme tarjonneet vakuutuksia ihmiseltä ihmiselle jo 125 vuoden ajan ja toimintamme perustuukin aitoon asiakaspalveluun ja yksilöllisiin vakuutusratkaisuihin.

Emme tarjoa asiakkaillemme pakettiratkaisuja, vaan räätälöimme vakuutusturvan yksilöllisesti. Näin asiakas voi itse vaikuttaa paitsi korvausten laajuuteen, myös vakuutusmaksuihin. Autamme tunnistamaan asiakkaidemme suurimmat riskit ja pohdimme yhdessä, millaisilla vakuutusratkaisuilla riskit saadaan mahdollisimman pieniksi. Nopea ja asiantunteva korvauspalvelumme huolehtii siitä, että vahingon sattuessa asiakas saa ripeästi asianmukaisen korvauksen.

Tavoitteenamme on olla vakuutusalan piristävä poikkeus. Pyrimme elämään tuota tavoitetta todeksi päivittäin niin asiakkaidemme kuin työkavereidenkin kanssa. Meillä työskennellään paikkariippumattomasti siellä, missä asiakas meitä tarvitsee. Tiedämme, ettei elämä ole pelkkää työntekoa, ja töissäkin saa olla hauskaa!

Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Twitteristä.

Aon  on maailman johtava yritysjohtajien neuvonantaja vakuuttamisessa, riskienhallinnassa sekä
henkilöstöetuuksissa. Aonin liiketoiminta on organisoitu maailmanlaajuiseksi verkostoksi, joka toimii 120 maassa, ja jossa työskentelee 50 000 asiantuntijaa. Aon tuottaa lisäarvoa asiakkailleen innovatiivisilla ja kustannustehokkailla riskienhallinnan ja henkilöstöetuuksien ratkaisuilla.

Aon Suomessa

Tytäryhtiö Aon Finland Oy on kasvanut vuodesta 1994 suurimmaksi vakuutusmeklaritoimijaksi Suomessa. Osana Aon-konsernia, Aon Finlandilla on käytössään monipuoliset globaalit resurssit, osaaminen sekä laajat yhteydet maailmanlaajuisille vakuutusmarkkinoille, joiden avulla varmistamme asiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun.