Tariffin logo

Fuksien opintosuuntainfo & Vaksun uusien pääaineopiskelijoiden tervetulotilaisuus

Fuksien opintosuuntainfo

Kuten kaikki opintosuuntainfot, myös vakuutuksen ja riskienhallinnan pääaineen infotilaisuus järjestetään livenä. Osallistuminen on loistava tilaisuus saada lisää tietoa vakuutuksen ja riskienhallinnan opiskelusta. Tilaisuudessa esittäytyy niin vaksun opettajia kuin opiskelijoita Tariffista. Tervetuloa innostumaan vaksusta! Milloin & Missä? 20.2.2024 klo. 14:00-15:30 Pinni A2100.

 Vaksun uusien pääaineopiskelijoiden tervetulotilaisuus

Opintosuunnan henkilökunta järjestää yhdessä Tariffi ry:n kanssa tervetulotilaisuuden uusille vaksuun valituille pääaineopiskelijoille. Tule tutustumaan muihin vaksuun valittuihin pääaineopiskelijoihin, henkilökuntaan ja Tariffiin! Tilaisuudessa on tarjolla myös pientä naposteltavaa. Ilmoittaudu mukaan sähköpostiisi tulleesta linkistä, viimeistään 11.2.2024.

Milloin & Missä? 20.2.2024 klo. 16 alkaen Bolassa.